Perquè el cel és blau

i els núvols són blancs?

Estat dels embassaments

Posted by Costa M. a 27 Març 2009


Diàriament, a la web de l’Agencia Catalana de l’aigua (ACA) s’actualitza la gota amb informació de l’estat dels recursos hídrics de les conques internes de Catalunya.

embassam

A més, si consulteu el document de l’estat dels embassaments (que trobareu a la mateixa pàgina web) podreu consultar les dades de les reserves de les conques internes de Catalunya i les de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, que s’actualitzen cada dia. També podreu consultar les pàgines que fan referència a la ubicació, les característiques, els nivells i els volums embassats dels embassaments a Catalunya. A mostra d’exemple podeu observar l’estat de l’embassament de susqueda en comparació a la mitjana dels últims 10 anys:

susqueda

3 Respostes to “Estat dels embassaments”

  1. Alberto said

    k passada

  2. Alberto said

    a donde es?¿?

  3. Costa M. said

    ¡¡Hola Alberto!!

    Diariamente la Web de la “Agencia Catalana de l’aigua” (ACA) actualiza esta gota de agua con la información del estado de los recursos hídricos de las cuencas de los ríos internos de Cataluña.

    Puedes hacer el seguimiento tu mismo en:
    http://aca-web.gencat.cat/aca/appmanager/aca/aca?_nfpb=true&_pageLabel=B1006054461208201565444&_nfls=false

    Además hay un enlace en la misma dirección donde pone “Estat dels embassaments” (última actualización hoy mismo!! 02/03/11) donde puedes ver cada embalse como está respecto a la media de los 10 años anteriores. Por suerte este año vamos bien!!

    Si me preguntas por donde está el pueblo de Osor te diré que es un pueblo muy bonito que se encuentra en la comarca de la Selva, provincia de Girona. Vale la pena visitar dicho pantano o embalse ya que su construcción es única y las vistas son espectaculares.

    Puedes encontrar más información en: http://es.wikipedia.org/wiki/Osor

    Más información sobre Susqueda y el pantano: http://es.wikipedia.org/wiki/Susqueda

    Si lo visitas ya nos contarás…

    Muchas gracias por postear en el blog!! Te animo a seguir haciéndolo!!

Deixa un comentari